Stora killen!

Idag fyller min skrutt 2 år!

Grattis Frode!

Vi började dagen med mysig frukost med tända ljus!

Sedan mötte vi upp en kompis och hennes son för att gå ner på byn och fika! Vi har vara ett fik sä valet är lätt;)
Tyvärr fanns det mer att önska! De va allmänt ofräscht och smutsigt! Nästa gång fikar vi hemma!

Ikväll blir de köttfärsås efter önskemål och lite mys med pappa!

Vi ska fira båda ordentligt när M fyööer år på torsdag!


Fröja


Oj va mycket som hänt!

Den 31/1 kom hon äntligen! Vår lilla Fröja!

Allt gick jätte bra! De tog 7 timmar från första värken sedan va hon ute!

Hon växer och gror...

Mackan har fått jobb, så nu är jag ensam med barn och hundar på dagarna... De är ju så de ska vara men de tar en stund att vänja sig!

Algot mår ok, de går upp och ner . Vissa dagar mår han jätte bra och leker andra dagar som igår t.ex. Mår han pyton. Då går han efter mig i hasorna och lägger sig så fort jag stannar. Han lägger sig gärna under saker som skötbordet eller soffan osv.

Yuki är helt galen! Han tuggar sug glatt igenom allt vi äger... Man ska inte räkna efter vad de kostar med allt som dom äter...

Hundarna är jätte bra med Fröja! Yuki vet inte riktigt hur stor och tung han är men han lägger sig gärna nära... Algot verkar tycka de är mysigt, han nosar och snusar på henne hela tiden och gan är alltid först där när hon är ledsen!

Frode har börjat dagis! Han verkar trivas och det är de viktigaste! Vi fick en dålig start med dom... De är "lite" kontrast mot de gamla dagiset som va nybyggt, unga fröknar, fräsch och där dom va på utflykt förra dagar i veckan...framför allt hade barnen inte hjälm på sig när de lekte! Visst har dom jätte stor gård på de nya och grillplats men de är byggt på 70 talet och skulle behöva sig en renovering... Personalen har jobbat där sedan de byggdes...De blir säkert bra ...

I morgon fyller min skrutt 2 år... Heeeelt galet! Vi ska fira med fika på byn! Han ska firas ordentligt på torsdag då mackan fyller och han är ledig! Vi ska ut på fjället, frågan är bara vilket!


RSS 2.0