Nu ger jag upp Blogg.se

Nu har detta funkat dåligt för länge! Ni hittar nu mera min blogg på Famlilius.wordpress.com Hoppas att de ska funka bättre!


Blogg.se skit

Nu tog den tydligen bort alla entertryck... Så allt blev en lång text... Jag ger snart upp!


Tydligen funkar de lika dåligt!

Med bilder! Kolla på instagram istället! Danielalilius_ Där blir de många fler bilder... I allafall fram tills jag har löst de med dator osv....


Livet rullar på i en hiskeligt fart...

Som sagt rullar allt på väldigt fort! Fröja är snart 6 månader... Känns som vi kom hem från bb för bara en liten stund ++sedan! Hon har blivit så stor! Men vilken skillnad det är på mina barn! Frode va super tidig med de mesta... Och Fröja är nog mer normal. Mamma har varit här i en vecka! Jätte kul! Synd bara att vi blev dunder förkylda hela högen! Ush ush. Ingen dålig förkylning. Fröja har haft feber i några dagar. Som tur är verkar de som Frode slapp feber. Peppar peppar, de sista febergångerna har han inte fått kramper men man vet aldrig. Vill så att de ska ha växt bort! Som tur är vet man ju att det är ofarligt. Tänker mycket på en vän vars dotter har epilepsi, de är inte ofarligt. Men jag hoppas och tror att de snart kommer finna en orsak och få bukt med det! Hon har i alla fall en så fin dotter! <3 På hundfronten ligger fokus mot utställning i Svenstavik i augusti. Mycket träning på "stå" och springa m.m. De funkar ganska bra med Algot även om han har lite svårt att stå. Vi har ju alltid tränat att han ska sitta i alla lägen. Med Yuki går de faktiskt riktigt bra! Han är ofta lite ofokuserad i början men när han fattar vad vi gör är han oftast med på noterna. Vi tränar just nu i lite olika miljöer för att snart lägga på mer störningar. Hoppas vi kommer va förberedda när augusti kommer! Frode har sommarlov från dagis just nu! 3 veckor kvar. Dom slår ihop dagisen här i byn och de känns lite onödigt att Frode ska behöva gå på ett annat dagis någon vecka bara för att. Så han får vara hemma. Vi har hunnit med att vara iväg och bada två gånger. De va "iiiiis kallt" enl Frode! Jag har väl kanske i te badat så mycket men doppat mig har jag allt och de va verkligen kallt! Nu senast promenerade vi ner på Tossön tidigt på morgonen. Så härligt de va! Hundarna badade och jagade varandra, Frode sprang i vattnet och busade, jag och mamma drack kaffe och badade tårna! Jag har också hunnit med att göra en ny rabatt på baksidan, precis nedanför balkongen. Där står tre pioner rätt i gräsmattan. Nu har de fått en fin rabatt kantad med sten om vi grävt upp i hundgården och så fick de massor med ny jord och gödsel! Planterade ut mina smultron som jag haft i kruka för de blev lite tomt mellan pionerna. Hundgården... Jo nu har vi fått fart! Vi passade på när mamma va här att gräva de sista och lägga ut markduk. Dagen efter åkte vi iväg och beställde allt virke m.m vi behöver och sedan hämtade vi makadam. Virket kommer i veckan och då kan vi börja bygga! Hurra!


Och de funkade med bilder!! Woho!


Nu funkar de!

Jaag har inte kunnat logga in på sååå länge. Men nu funkar de! Ska ta mig i kragen och uppdatera vad vi har för oss snart!


Fjälltur

I lördags va vi bjudna ut till Mackans jobbar kompis i Vålådalen. Jätte mysigt! Vi grillade korv och hamburgare på deras gård och sedan åkte vi upp på Ottfjället för lite fika! Man kommer inte riktigt så långt ut på fjället själva med båda barnen men här fanns det en liten bilväg som samerna använder. Så härligt att komma upp! De va ett tag sedan vi va ute så långt! Vi satte oss i lä och drack kaffe och år bullar! Frode älskade de han fick springa runt lite som han ville, man ser så långt att det är ju ingen fara! Bästa kommentaren hade han dessutom " Bode gilla här! " söt!

På vägen ner stannade vi vid ett vattenfall och tittade. De va ganska mycket snö kvar. Häftigt att se vattenfallet och gå runt på snö i Juli!

Vi körde till en strand som heter Nulltjärn, barnen och jag badade fötterna... Yuki som är tokig i att bada hoppade i och började grävA så att de sprutade sand.

En så bra dag som avslutades med grillning och en god cider på vår uteplats!

RSS 2.0